RVS tafel op maat ontwerpen

In de horeca is RVS een veelgebruikt materiaal. Het is duurzaam, onderhoudsvriendelijk, sterk en eenvoudig schoon te maken. Door het intensieve gebruik en hoge hygiëne-eisen, maken deze eigenschappen RVS een populair item in de keuken. Natuurlijk zijn er een hoop soorten meubels van RVS die je zo kunt kopen, zoals werkbladen, trolleys, kasten en koelingen. Je kunt ook kiezen voor een RVS tafel op maat en deze dus volledig aanpassen naar je eigen wensen.

RVS tafel op maat in je huis

Behalve voor de professionals, kan een RVS tafel ook voor een woning een ideale keuze zijn. Het tijdloze en strakke design dat mogelijk is, kan een prima aanvulling zijn binnen ieder interieur. RVS laat zich ook goed combineren met andere materialen zoals hout, waardoor je een heel andere sfeer kunt creëren. Je kunt dan bijvoorbeeld het onderstel van RVS maken, wat de tafel bestendig maakt tegen ongelukjes met omgevallen emmers water. Doordat de tafel op maat gemaakt wordt, is deze volledig aan te passen en te stylen naar je eigen voorkeuren. Hierdoor is je RVS tafel op maat niet alleen een stuk vakmanschap, maar ook een uniek meubel in je huis.

Praktische zaken om rekening mee te houden

Voordat je je RVS tafel op maat gaat bestellen, is het belangrijk om een aantal dingen van tevoren te bedenken en bepalen. De plaats waar je tafel moet komen is natuurlijk al een eerste invloed. RVS is natuurlijk roestvast, waardoor het zowel binnen als buiten kan staan. De sfeer die je al hebt of wilt creëren in de ruimte, heeft invloed op je ontwerp. Past het om de tafel volledig in RVS uit te voeren of wil je combineren met bijvoorbeeld een houten blad omdat je graag meer warmte wilt geven aan je meubel. Meet ook op wat de afmetingen zijn die je tafel mogen zijn. RVS laat zich niet eenvoudig aanpassen eenmaal gemaakt en wanneer je tafel niet door de deur past, heb je er aardig werk aan om deze dan wel in je huis te krijgen. Al zullen je buren het vermaak misschien wel weer waarderen.

Wat kost een RVS tafel op maat?

Wat de uiteindelijke kosten zijn van maatwerk, is nooit precies van tevoren vast te stellen. Dit is afhankelijk van de specifieke wensen van de klant. De prijzen van een maatwerk tafel van RVS beginnen al bij om en nabij de 135 euro voor een volledig gelaste tafel. Een adviseur kan je helpen met het maken van de juiste keuze voor de perfecte tafel voor jouw situatie, misschien ben je al geholpen met een standaard werktafel met lades. Voor de daadwerkelijke productie, ontvang je nog een 3D tekening van het eindproduct en kun je je er helemaal een goed beeld bij vormen.

Bezorging en installatie

Wanneer je tafel eindelijk besteld is, is het wachten tot deze klaar is. Dit duurt gemiddeld wel langer dan bij een meubelstuk dat je uit de voorraad bestelt. De levertijd voor je RVS tafel op maat bedraagt zo’n twee tot vier weken. Voor de levering neemt de vervoerder minimaal een dag van tevoren contact op zodat je weet wanneer je bestelling aankomt.