Over R&B duurzaam wonen

R&B is een bron voor informatie over ecologische huisvesting in Londen en daarbuiten.

Hallo! wij zijn R&B Duurzaam wonen

Follow Me

We hopen dat we door het bouwen van ons eigen ecohuis anderen kunnen aanmoedigen die misschien dromen van het leven in een milieuvriendelijk, groen of duurzaam huis.

We zijn ons ervan bewust dat huisvesting verantwoordelijk is voor ongeveer 30% van de CO2-uitstoot in het VK en dat de regering plannen heeft om alle nieuwbouwprojecten tegen 2016 klimaatneutraal te maken.

Maar waar beginnen jij en ik?

Het antwoord is denk ik ergens. Als we allemaal een of andere actie ondernemen, hoe klein die actie ook is, in ons eigen leven, dan zou de impact oneindig kunnen vermenigvuldigen door anderen te beïnvloeden om zelf soortgelijke of zelfs grotere acties te ondernemen. Daarbij kunnen dit enkele van de eerste kleine voetstappen zijn die nodig zijn op de weg om de negatieve richting die onze planeet opgaat te veranderen en om te keren.

Voor ons bij R&B is de volgende stap die we hebben gekozen om onze eigen huisvestingssituatie aanzienlijk te veranderen naar een meer milieuvriendelijke. We zullen ons eigen ‘eco-huis’ bouwen en daarbij de reis delen zodat het wat nuttige informatie voor anderen kan bieden.

(Wanneer we ‘Eco House’ zeggen, is ons doel dat het huis zo mogelijk koolstofvrij is of zo dicht mogelijk benadert, afhankelijk van de site, locatie enz.)

Deze aanpak komt voort uit een passie voor zowel vastgoed als het milieu. De beslissing die ons hier vandaag kocht, was er een die al een tijdje aan het bubbelen was en daarom gemakkelijk te nemen.

We zijn de afgelopen jaren in een of andere gedaante betrokken geweest bij onroerend goed en willen allemaal ons leven op een positieve en meer ecologische manier leiden.

Londen stelt steeds hogere eisen van de snelgroeiende bevolking, dus als we zouden kunnen bewijzen dat onze gekozen levensstijl en verandering in de hoofdstad van het land kunnen worden bereikt, zou dat ook een goede staatsgreep zijn.

Daarnaast willen we bewijzen dat dit binnen een redelijk budget kan. Het is allemaal heel goed om te bereiken waar we het over hebben gehad, hoor ik je zeggen, als je een grote voorraad geld hebt om het mee te doen. Wij vinden dat dit niet het geval zou moeten zijn en willen kunnen bewijzen dat deze droom haalbaar is. We begrijpen dat als je veel extra geld gaat uitgeven aan hernieuwbare technologieën, dat betekent dat je in totaal meer hebt uitgegeven dan een huis ooit waard zou zijn, je zeker de meest milieubewuste stop maakt en twee keer nadenkt voordat je verder gaat!

Ons plan is om een ​​nieuw gebouwde woning te bouwen en vervolgens de benadering van ecologische renovatie te onderzoeken, zodat we anderen kunnen helpen en helpen die een soortgelijk doel hebben om hun eigen dromen over ecologische huisvesting te verwezenlijken.

Afgeronde projecten
0 +
Blije klanten
0 +