Hoe ziet een kantoorkast eruit?

Na een paar maanden werken vanuit huis zonder dat het einde in zicht was, hebben we vrijwel vanuit elke denkbare plek in ons huis gewerkt, van onze bank tot onze eettafel tot onze bedden. Als dat bekend klinkt, is het misschien tijd om te investeren in een meer permanent thuiskantoor. Als het gaat om het ontwerpen van een werkruimte in huis, is het essentieel om basismeubilair te hebben dat aan uw behoeften voldoet. Dat betekent dat u prioriteit moet geven aan praktische zaken bij uw meubelkeuzes, zoals een comfortabele bureaustoel die ook een draaivoet heeft en open boekenplanken die lang maar slank zijn.

Bovendien haalt u meer kilometers uit een functioneel bureau dat u veel oppervlakte en opslag biedt dan een superstijlvol bureau dat alleen genoeg ruimte heeft om uw laptop op te zetten. Als u eenmaal op uw belangrijkste stukken bent beland, kunt u kunst, decor en accenten in lagen aanbrengen om uw kantoor op te vrolijken. Het doel is om een ​​thuiskantoor te creëren dat zowel comfortabel is als u inspireert om uw beste werk te doen. Als u niet zeker weet waar u moet beginnen, lees dan verder voor onze lijst met must-haves voor thuiskantoormeubilair. En vergeet niet om naar onze galerij te gaan voor meer inspiratie voor het thuiskantoor!

Het juiste bureau

Het is het meest voor de hand liggende meubelstuk in elk thuiskantoor, maar het belangrijkste is er een te vinden die bij je past. Hoewel er geen tekort is aan geweldige bureaus voor kantoren om uit te kiezen, wilt u er een die de beste maat, vorm en opslag heeft voor uw behoeften. Heeft u een groot bureau nodig voor een monitor en toetsenbord? Of volstaat een klein schrijftafeltje voor een laptop? Of is er een met lades en ingebouwde kaartenbakjes ideaal? Als u zich op deze sleutelfactoren concentreert, kunt u uw opties beperken. Terwijl WFH zich uitstrekt, zullen sommige bedrijven waarschijnlijk overwegen om helemaal van kantoren af ​​te komen, dus het is tijd om de overstap te maken van uw eettafel naar een echt bureau.

Een comfortabele bureaustoel

Na maanden heeft u misschien gemerkt dat een eetkamerstoel (of bank) hem gewoon niet snijdt als bureaustoel voor achturige werkdagen. Net als bureaus zijn comfortabele bureaustoelen een dubbeltje in een dozijn, dus u wilt er een vinden die u de juiste ondersteuning biedt. Enkele belangrijke dingen die u moet overwegen, zijn of u er een wilt die kan draaien of een met zwenkwielen. Misschien geeft u de voorkeur aan een stoel zonder armleuningen. Het draait allemaal om wat u het meeste comfort geeft. In elk thuiskantoor is dit het meubelstuk dat voor je lichaam moet werken en je urenlang moet ondersteunen. Het is dus de moeite waard om in een goede te investeren.

Hoe ziet een kantoorkast eruit?

Kantoorkasten zijn niet wat u stijlvol thuiskantoormeubilair zou noemen, maar wat het mist, ziet het meer dan goed in functionele opslag. Als u niet veel dossiers en papierwerk heeft om op te bergen, kunt u het nog steeds gebruiken voor boeken, elektronica, briefpapier en andere kantoorbenodigdheden. Overweeg ook een kantoorkast met wielen die gemakkelijk te verplaatsen zijn. Dit is een zeer praktisch opbergmeubel dat bij elke stijl van kantoormeubilair past. Een kantoorkast is ook compact, zodat hij in vrijwel elk kantoor aan huis past.

Bron: Officetopper.com