Een boxspring met tv lift

Een nieuw bed uitzoeken is altijd hartstikke leuk. Je kunt er echt even op uitgaan. Verschillende modellen testen en kijken wat qua smaak helemaal bij jou of jullie past. Daarnaast kun je het ook zo luxe maken als je zelf wilt. Bedden zijn tegenwoordig van alle gemakken voorzien. Wel gaat het ene bed nu eenmaal net even wat verder dan het andere bed. Voor de filmkijkers in bed onder ons, is er een optie die perfect voor jou is. Dit is, uiteraard, de boxspring met tv lift!

De ideale tv ervaring, maar dan vanuit bed

Tv kijken in bed is toch een compleet andere ervaring dan vanaf de bank. Ligt vaak net even wat lekker en zit natuurlijk gelijk onder je dikke deken. Het allerbeste is nog dat je, nadat je klaar bent, te tv uit kunt doen en niet meer hoeft te verplaatsen. Je kunt gewoon direct je hoofd draaien en in slaap dommelen. Veel mensen vallen ook nog eens in slaap voor de televisie, wel zo fijn als je dan al in bed ligt.

Veel mensen ergeren zich er alleen wel aan dat de tv zo opzichtig in de slaapkamer staat. Voor het aangezicht is dit vaak niet zo mooi. Een tv neemt nu eenmaal veel ruimte in beslag en dan hebben we het nog niet eens over de kabels. En als je geen zin hebt in een halve verbouwing, ga je de kabels toch altijd blijven zien.

De boxspring met tv lift is voor al deze ongemakken echt de ideale oplossing. De tv bevindt zich aan het voeteneind in een afgesloten behuizing. Het fijne hiervan is dat de tv en alle bijbehorende kabels hierin netjes weggewerkt zijn. De behuizing is namelijk aan alle kanten helemaal dicht. Je zult dus niks zien van alles wat erin zit. De stroomkabel kun je eenvoudig onder het bed wegwerken.

Met één druk op de knop
De tv lift werkt volledig elektrisch. Nog iets waarvoor je dus niet het bed uit hoeft te komen. Slechts met één druk op de knop breng je de tv naar boven of naar beneden. Meestal gebeurt dit middels een afstandsbediening die aan de zijkant van het bed vastzit. Daardoor verlies je hem ook niet. De tv komt dus netjes naar boven en gaat weer eenvoudig naar beneden als je het niet meer nodig hebt. Zonder dat je ook maar enige echte inspanning hoeft te verrichten. Eenvoudig weggewerkt en het ultieme luxe en comfort, voor al die perfecte film en serie avonden.