condominium, buildings, exteriors-690086.jpg

De inventarisatie van vastgoedonderhoud

Ben jij de (mede)eigenaar of beheerder van een parkeergarage, appartementencomplex, museum of overheidsgebouw? Waarschijnlijk ben je dan niet onbekend met het in kaart brengen van het onderhoud van dit vastgoed en het verzamelen van een geldsom om dit te kunnen financieren. Vastgoedonderhoud is niet alleen essentieel voor de uitstraling van het gebouw, maar het draagt ook bij aan een hogere veiligheidsgraad. Achterstallig onderhoud aan gebouwen kan namelijk tot gevaarlijke situaties leiden, die men te allen tijde had willen voorkomen. Echter, hoe breng je nu precies dit onderhoud in kaart en hoe kom je erachter wanneer deze onderhoudsbeurten plaats moeten vinden? Laan35 helpt je graag uit de brand door een meerjarenonderhoudsplanning op te stellen.

Wat is een meerjarenonderhoudsplanning?

Laan35 heeft een professionele visie op vastgoed, waardoor wij jou van dienst kunnen zijn met allerlei zaken omtrent het onderhoud van vastgoed. Om het technisch beheer van het vastgoed in een overzicht te kunnen zetten, stellen onze experts meerjarenonderhoudsplanningen op voor het vastgoedonderhoud voor de aankomende 10 tot 25 jaar. Om deze echter op te kunnen stellen, zullen wij eerst een kijkje komen nemen in het gebouw en maken we foto’s van de huidige staat van het vastgoed. Op die manier kunnen wij namelijk inschatten welk onderhoud noodzakelijk is op de korte en lange termijn. Ook voor het realiseren van een duurzamer gebouw ben je bij Laan35 aan het juiste adres! Zo kunnen wij aan de hand van een MJOP namelijk een overzicht opmaken, waaruit blijkt welke kosten gemaakt moeten worden voor bijvoorbeeld het plaatsen van zonnepanelen en wanneer deze installatie plaats zal vinden.

Ga naar de website van Laan35!

Ben jij er net als ons van overtuigd dat een meerjarenonderhoudsplanning essentieel is voor een duidelijk overzicht van het planmatige onderhoud van jouw vastgoed? Aarzel dan niet om een kijkje te nemen op onze website voor meer informatie over de manier waarop wij te werk gaan!